Faalangst - Mindtuning

Tips tegen blozen

Camouflage

Sommige vrouwen zoeken hun heil in make-up; ze gaan alleen nog de deur uit met een enorme laag op hun gezicht. Het kost ze enorm veel tijd om zich zorgvuldig op te maken en echt lekker voelt het niet om altijd met make-up op te lopen. Het is slechts een noodoplossing en veroorzaakt weer andere zorgen; blijft het goed wel zitten?
Er zijn oplossingen tegen blozen. Doe er wat aan.  

Praten

Het is absoluut aan te raden om met andere mensen te praten over uw bloosangst. Kies wel voor mensen die u echt vertrouwt. In veel gevallen lucht het u op om uw angst te delen, en wie weet wat uw vrienden zelf voor angsten hebben!
Er zijn oplossingen tegen blozen. Doe er wat aan. 

Kleding

Coltruien en shawls worden graag gedragen door 'blozers' om rode vlekken te verbergen. Het liefste in de kleur rood, zodat het niet zo afsteekt bij het rode hoofd. Maar helpt dit echt? 
U zult het nog benauwder en warmer krijgen, dus een echte oplossing is het niet. Uw kleding zal juist de aandacht trekken. Leg maar eens uit waarom u bij een temperatuur van 20 graden een coltrui draagt.
Er zijn oplossingen tegen blozen. Doe er wat aan.

Relativeren en motiveren

Probeer uw bloosangst te relativeren door te bedenken dat er maar weinig mensen op deze aardbol rondhuppelen die totaal geen angsten kennen. Praat op motiverende toon met uzelf en beloon uzelf als u iets ondernomen heeft dat u eigenlijk niet durfde, maar toch heeft gedaan!
Er zijn oplossingen tegen blozen. Doe er wat aan. 

Toch niet gelukt?

Bent u bezig geweest met bovenstaande tips en trucs maar helpen ze u niet voldoende? Kijk dan bij de oplossingen. Deze zijn rigoureuzer en daarom effectiever en bedoeld voor mensen die werkelijk een fobie voor blozen hebben.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon