Faalangst - Mindtuning

Oplossingen tegen blozen

Effectieve methode tegen blozen

Een werkzame methode tegen blozen waarover tal van media hebben geschreven is Mindtuning.
Opvallend is het tijdsbestek waarin de bloosangst verdwijnt.

Tal van tv-programma's, kranten en tijdschriften gaven aandacht aan Mindtuning, ontwikkeld door Pieter Frijters.
Hij gelooft dat bloosangst een programmafoutje in het brein is. Deze is in korte tijd ontstaan en kan in net zo'n korte tijdl worden opgelost.

Bloosangstexpert

Duizenden mensen weten de weg te vinden naar bloosangstexpert: Pieter Frijters.
Het is zijn missie om andere mensen van blozen af te helpen.
Zelf ging hij 25 jaar gebukt onder bloosangst; tegenwordig hoort blozen bij een ver verleden. 

De Telegraaf schreef tien jaar geleden al: "Pieter Frijters opent ogen".
De Belgische krant "De Standaard" schreef: "De energie, het charisma, de mensenkennis en zijn verregaande inlevingsvermogen zijn zonder meer uitzonderlijk".

Medicatie bloosangst

Bij een medisch probleem wordt al snel een geneesmiddel voorgeschreven. Als uw arts bloosangst als een medisch probleem ziet, is er een kans dat hij u een zogenaamde anti-bloospil voorschrijft. Gehoorzaam neemt u de pillen dagelijks in, helaas zelden met het gewenste resultaat.

Blozen neemt toe

In een aantal gevallen nemen de klachten zelfs toe. Alle medicijnen hebben bijwerkingen, zo ook deze anti-bloospil. Weinig mensen lezen de uitgebreide bijsluiter bij medicijnen.
Doet u dat toch maar eens, u zult versteld staan. Eén van de bijwerkingen van de anti-bloospil is namelijk dat er roodheid kan optreden!
Laat u niet voor de gek houden, er is geen medicijn dat helpt tegen blozen.

Blozen: Bloosoperatie

Er zijn mensen die overwegen een bloosoperatie te ondergaan; dit is een mogelijkheid, maar niet aan te raden. De operatie is namelijk zeer pijnlijk en niet zonder risico. maar . De behandeling vindt plaats onder volledige narcose. Ook als de operatie slaagt, dan is dat beslist geen garantie dat u daarna niet meer bloost. Genoeg mensen blijven ook na de operatie blozen.

Na de bloos-operatie

Gaat blozen wel over dan loopt u gevaar om een andere sociale angst te ontwikkelen, zoals trilangst of zweetangst. Bloosangst is namelijk een sociale angst die zich gemakkelijk verplaatst naar een andere sociale angst. Het komt voort uit onzekerheid en gebrek aan assertiviteit. Uiteindelijk bent u er niets mee opgeschoten. U bent niet alleen een illusie armer, maar ook een hoop geld kwijt.  

Cognitieve Gedragstherapie:

Het klopt dat een sociale angst, waaronder blozen valt, vaak in de vroege jeugd ontstaan. Toch helpt wroeten in het verleden niet om van bloosangst af te komen. Merkt u na vier sessies geen verbetering, dan zit u niet goed bij deze hulpverlener.

Direct aan de slag
met het oplossen van je probleem?

Dat kan nu ook online!
Klik HIER voor meer info.

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon